Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Postadresse:

Bergen Amcar Club
Postboks 2381, Solheimsviken
5824 Bergen

Velkommen til Medlemsmøtene som er SISTE tirsdag hver måned kl 19:00
i klubblokalet i Bergen Tekniske Museum på Møhlenpris

HISTORIKK:

Bergen Amcar Club ble dannet på Os høsten 1975. Klubbens navn var American Car Club of Norway avdeling Bergen og vår klubb var den 4. som ble tilsluttet denne landsomfattende organisasjonen. Klubben vokste raskt utover 70 årene og mange husker nok klubbens vårmønstringer på Ulvensletten eller utstillingene i Bergenshallen. Medlemstallet har gått litt opp og ned og ligger i dag på ca 175 medlemmer. Flere som var med og dannet klubben er fremdeles aktive.
Grilletten ved Sletten shopping senter ble fast samlingsted i mange år før klubben omsider flyttet i egne lokaler i Damsgårdsveien 37.Her var vi i ca 10 år før vi flyttet til nåværende lokaler i Trikkehallen på møllenpris.(Bergen Tekniske museum)
I 1995 slo vi oss sammen med Amcar Club Vest og skiftet samtidig navn til Bergen AmCar Club BACC.

I likhet med mange andre lag og foreninger er våre Facebook sider blitt de viktigste for info, reportasjer, bilder etc. Denne hjemme siden her blir derfor ikke oppdatert så alt for ofte, og utvalget av bilder etc er bedre på fb siden

SAMMARBEIDSPARTNERE:

  • Amcar. Vi er tilslutet og har et tett sammarbeid med vår «moderorganisasjon» Amcar er norges nest største bilorganisasjon med 13000 medlemmer. De har rabattavtaler og en meget god forsikringsavtale med IF.
  • Motorklubbene i Bergen. Vi var en av initiativtagerne til dette samarbeidet som bla har gjort Vårmønstringen til en kjempesuksess og en av de største treffene i Norge.

Bilderesultat for gratis facebook logo