Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

17. Mai crusing Bergen

Mange, både klubber og enkeltpersoner savner sårt crusing og aktivitet i disse Coronatider… Vi oppfordrer alle til å ta hobby bilen sin en sving til Bergen sentrum om ettermiddagen/kvelden den 17. Mai. Det aller meste av gater etc vil være åpent akkurat som vanlig denne gangen. Vi ser for oss at vi oppretter noen samlingspunkter og klokkesletter rundt omkring utenfor Bergen og legger turen innover noenlunde samtidig. Når vi kommer til sentrum ser vi ikke for oss noe fast opplegg. Folk kan cruise, samles og gjøre som de selv vil. Selvsagt etter gjeldende smitteregler.Festplassen og slikt er opptatt men det finnes flere kaier etc man kan samles litt på. Blir kjekt dette!!! Er det varmt og fint er det jo bare å bli i byn til fyrverkeriet er over…