Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Corona oppdatering.

Nå er snart halve April gått. Myndighetene har lempet på litt av kravene , men ikke så mye. -Askøy Amcar har avlyst sin frokost den 26 April. Så da avlyser vi naturlig nok crusingen vi hadde tenkt ut der. – 1. Mai treffet på Eikås må nok dessverre avlysest. – Medlemsmøtet 5. MAi utgår. – Crusienighten på Festlassen den 6. MAi håper vi kan gjennomførest på et slags vis. Vi er i dialog med kommunen. Kan det gjennomførest blir det nok fremmøte på Festplassen uten mulighet til å gå ut av bilene og så crusing en fastsatt rute. – Street legal dobbelt løpet er avlyst. -I dag ble det også bestemt at Vårmønstringen blir flyttet til høsten – Vi håper fortsatt at Sverre turen og West coast Nationals i Juni kan gjennomførest. Og forhåpentligvis kan høst arrangemangene gå som planlagt. Time will show!