Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

I disse Corona tider…

Her i Bergen Amcar Club kan vi ikke gjøre annet enn å vente å se slik som alle andre. Noe medlemsmøte i April blir det nok sikkert ikke. Noen andre treff i April er det vel få som har tro på heller. Når og om vi får arrangert noen større arrangementer i år må vi bare vente å se an. Vi fortsetter nå å planlegge det som er hensiktsmessig slik at vi med skikkelig skippertak kan arrangere hvis vi bare får klarsignal en viss tid før…

Ellers er det ikke så veldig mye aktivitet på denne hjemmesiden. I likhet med de fleste klubber og foreninger er det Facebook som har overtatt som nummer 1 infokilde. Her er det daglige postinger med nyheter, bilder etc.

På Facebook er det også opprettet arrangemanger på alt vi hadde planlagt med mer detaljerte klokkesletter, priser etc. Dette vil også bli oppdatert her HVIS det ser ut til å være gjennomførbart.

Vi får krysse fingrene for at ikke dette blir den kjedeligste sesongen ever…