Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

MOTORKONVOIEN 2019

Til AMCAR’s tilsluttede klubber

MOTORKONVOIEN 2019

Som mange av dere allerede er kjent med, mobiliserer AMCAR og LMK sine tilsluttede klubber for å kjøre landsdekkende konvoier fra Hammerfest, Møre, Bergen, Rogaland, Kristiansand og Halden – med felles målgang i Lillehammer 7. juni 2019. I Lillehammer møtes vi i Olympiaparken, hvor vi har mye spennende på programmet hele pinsehelgen 7. 8. og 9. juni – hvor arrangementet avsluttes med offisiell åpning av Nasjonalt kjøretøyhistorisk Museum på Hunderfossen søndag 9. juni. Motorkonvoien arrangeres etter samme prinsipper som Norway Cruise og LMK-stafetten, der alle kan delta på ønsket etappe uten påmelding. Alle med Motorhistorisk og entusiastkjøretøy på 2 og 4 hjul uavhengig av årsmodell kan delta. Vi ønsker å inkludere så mange som mulig. Se vedlagte informasjonsskriv for ytterligere informasjon!

  • Vi oppfordrer våre klubber til å dele vedlagte informasjon med sine medlemmer, med oppfordring om å støtte opp om Motorkonvoien og Motortreffet i Lillehammer.
  • På arrangementstiden oppforer vi klubbene til ikke å ha egne arrangementer i perioden 1. – 7. juni, som kan komme i konkurranse med Motorkonvoien og Motortreffet.
  • Dersom din klubb kan bistå i forbindelse med Motorkonvoien, ta kontakt med undertegnede på mobil 9011 0425.

Vennlig hilsen AMCAR

Asbjørn Johansen

      Informasjon til LMK og AMCAR klubber