Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Referat fra Årsmøte 2023

Referat Årsmøte Bergen Amcar Club 2023

 Fredag 3. Mars 2023. Bergen Tekniske museum.

 30 personer tilstede. Dette var første gangen vi hadde Årsmøte en Fredag med påfølgende festligheter med god mat og drikke. Tilbakemeldingene var veldig gode og vi vil nok gjøre dette også i fremtiden. Det ble en trivelig kveld. De siste gikk rundt midnatt.

Sverre Lygre ble valgt til ordstyrer og Ketil Lea som referent

Innkallingen ble godkjent uten anmerkninger.

Sverre leste gjennom årsberetningen og den ble godkjent uten anmerkninger

Arne Falck la fram BACC sitt regnskap på en lettfattelig måte. Ingen vesentlige kommentarer. Klubben har god økonomi. Medlemsantallet er alltid ganske lavt på denne årstiden, men vi satser på det blir omtrent som før utover sesongen. Medlemstallet har ligget rundt 130 de siste år. Roy Njåstad har revidert regnskapet.

Innkommende sak: Bestemme dag for medlemsmøte. I fjor flyttet vi til siste Tirsdagen i måneden for å ikke kollidere med cruisenighten. Erfaringene var vel så som så… Vi besluttet å flytte tilbake til første Tirsdagen i måneden om vinteren. Sommer månedene, når vi har cruisenight den første Onsdagen i måneden dropper vi medlemsmøte. Det meste av det praktiske rundt klubbdriften blir jo løst digitalt i våre dager så fysiske styremøter er ikke like nødvendig som før uansett.

 Klubben er fortsatt åpen de aller fleste Fredagskvelder. Men folk kommer sjelden før 21-22…

 Valgkomiteen ,som har bestått av Torgeir Klokkarhaug og Knut Kjølen, har lett etter nye kandidater til styret. Ikke lett å finne dessverre… Men vi fikk nå satt sammen et styre også i år:

  • Sverre Lygre fortsetter som President. (ikke på valg)
  • Arve Austgulen blir ny Vise President
  • Ketil Lea ble gjenvalgt som sekretær
  • Arne Falck fortsetter som kasserer. (ikke på valg)
  • Vi fikk inn Linda Sivertsen Håland som styremedlem! Kjekt med nytt blod og kjekt med en dame i styret. Har bare vært et par av de tidligere…
  • Paal Lindstrøm og Jostein Knutsen kommer inn som varamedlemmer.
  • Roy Njåstad er klubbens revisor og medlemsansvarlige
  • Knut og Torgeir tar et år til i valgkomiteen.

Etter masse god pizza gikk vi i gang med diverse info.

  • Vi har deltatt på West Coast Nationals sammarbeidmøte i Haugesund i Februar. Tilbakemeldingene på WCN treffet vi laget sammen med Os, Askøy og Nordhordaland var gode. Det er ikke bestemt hvor WCN 2023 skal avholdes enda. I Odda venter de på at Lothepus campingen skal bli ferdig. Et alternativ fra Rosendal ble ansett som for dyrt.

Vi informerte om fjorårets Vårmønstring på Lagunene. Mye folk og biler tiltross for surt vær. Vi må muligens betale tilbake 50% av koronakompensasjonene vi fikk i 2020. Vi får se om vi anker Lottertilsynets avgjørelse. Følgende meldte seg for å hjelpe til med kommende arrangement: Linda og Steinar, Sverre og Liv, Paal, Roy, Arve og Sverre. Vi må kansje leie inn lastebil med lift for å få utført arbeidsoppgaven vår med gjerder og sperrematriell.

 Vi kan stille med et par biler i 17.Mai prosesjonen dagen før for å markedsføre mønstringen. Skrik ut hvis du har lyst.

 Vi informerte om Bergen Tekniske museum og fremtiden der. Det er en del grupper som vil ha både bilfritt Møllenpris og lokalene våre til det de mener er mer nyttig formål. Forhåpetligvis vil det ikke skje noe på mange år enda. Vår klubb vil få ansvar for å holde åpen der nede 4 ganger  i år. Datoer vil bli annonsert når de er helt spikret , men det ser ut til å bli 19 og 20 August og antagelig slutten av sept eller Okt. Oppfordrer medlemmer til å ta med finbilen og komme ned når vi holder åpent.

 Vi bestemte oss for å kjøre 1.Mai treff  med autoslalom også i år. Foreslår gratis inngang. Og at vi går aktivt ut å innviterer for eksempel Gatebilklubbene til å delta.

Det blir Cruisenight på Festplassen: 3.Mai, 4. Juli, 2.August og 6 September

Første Onsdagen i Juni er festplassen opptatt så vi satser på grilling på Bergen Tekniske museum istedenfor.

 Lørdag 1Juli arrangerest det for første gang Ladys Crusing. Fremøte på Fanafjellet  og avsluttes i Askøy amcar sinelokaler. Utstilling på Festplassen før det. Linda Håland er primus motor.

Helgen 17-18 Juni går den sedvanlige «Sverreturen» av stabelen. Vi holder oss i Hardanger i år. Mer detaljer kommer. Fortsatt mulig å melde seg på.

 Bergen Street Legal Team regner med å kjøre på Eikås 6 og 7 Mai og et dobbeltløp på høsten.

 Vi ser fram til en aktiv og trivelig sesong!

MVH

Styret Bergen Amcar Club