Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ekstraordinært Årsmøte 22. Juni 2021

Da har Bergen Amcar Club hatt sitt ekstraordinære årsmøte. På agendaen var Street Legal Teamets ønske om å bli løsrevet/fristillt fra moderklubbene. Det er jo gode argumenter både for og mot. Resultatet ble en nesten enstemmig ja til løsrivelse… Os amcar Club har hatt sitt årsmøte for en stund siden og også der ble det ja. Amcar Nordhordaland Hadde årsmøte samtidig som vi hadde og de stemte nei. Men 2/3 flertall holder jo så dermed kan vi ønske Street Legal gjengen lykke til som fristillte. Det viktigste er jo at noen vil arrangere. Satser på mange fine løp også i framtiden… Ellers informerte vi om at Motorklubbene håper å holde vår «vår»mønstring på Lagunen i September. Det planlegges også et helt nytt, spennende arr angement på Eikås motorsenter 12. August. Meningen da er at ungdommer (også de uten sertifikat så lenge de har kompetansebevis) kan få prøve forskjellige veteranbiler på banen. Det burde kunne bli en suksess.