Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vårmønstringen 2017

Da var nok en Vårmønstring gjennomført i regi av motorklubbene i Bergen. For første gang på Bergen Travpark. Været var ikke med oss denne gangen, det småregnet hele dagen uten opphold. Da kan vi være glade vi er bergensere! For mens man andre steder i landet avlyser med slikt vær var det over 620 kjøretøyer som stillte opp og MYE publikum. Utrolig bra igrunnen! Banen tålte regnet bra også viste det seg. Selvsagt ble det litt gjørmete, men det gikk fint å gå selv med vanlige sko uten å bli klissvåt. Med arrangemang på nytt sted er det endel som må prøves ut og justeres inn. Bla hadde vi sendt henstilling til politiet om litt dirigering uten å få noe svar. Vi ser at politidirigering er HELT nødvendig ved arrangementets slutt. Det ble laaaang kø. Køene gjorde også at vinnerne hadde problemer med å ta seg fram til premieutdelingen. Vil bli flyttet neste år tenker jeg.

Det samme gjelder nok litt plassering av klubber etc+++ Kansje matsalg også. Tok sin tid å få orden på lyden og. Vi hadde endel stoler og bord som var tiltenkt spisende gjester, men uten telt vil alt blitt kliss. Hoppeslottet ble naturlig nok lite brukt og med alt regnet, men barna satte pris på ballongfigureretc. Ansiktsmalingen ble det heller ikke noe av. Det skjedde noe med stemmetellingen også. Veldig mange fikk beskjed om at stemmene deres ikke ble registrert. Vi er ikke sikker på hvorfor. Det kom inn litt mindre stemmer enn tidligere år, men ikke så veldig mye ferre. Så antagelig har stemmer blitt registrert selv om avsender fikk beskjed om at «man kunne ikke motta betaling» ol. Selv om vi har en liten smørbrødliste med ting som må endres til neste år synes jeg alt i alt det meste gikk bra. Jeg personlig liker travbanen bedre enn Lagunen. 500 deltagere til hadde anlegget talet fint.

EN STOR TAKK TIL ALLE SOM TROSSET VÆRET OG GJORDE DET TIL EN MEGET TRIVELIG DAG!
 
V8